Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Forum loading slowly

  1. #1
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Manchester UK
    Posts
    805

    Default Forum loading slowly

    Im having trouble with the forum loading very slowly for the last week or so, sometimes its even coming back with an error and asks to be reloaded,is anyone else having problems or is it just me ?

  2. #2
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Fearn North East Highlands
    Posts
    55

    Default

    Yes very slooooooooooooooooooow been abroad for a month , I thought I had picked up a virus or something thanks for posting.

    DONNIE




    www.silver-n-things.co.uk

  3. #3
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    491

    Default

    This is the first time I've been able to get into the forum for days. I just keep getting a "service unavailable" message.

  4. #4
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    cotswolds
    Posts
    3,347

    Default

    I've had a lot of trouble as well - but it seems to have been OK again since this afternoon

  5. #5
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Vale of Evesham
    Posts
    367

    Default

    Yup had trouble getting on, total nightmare been a while now few weeks or so
    Tasha
    X
    www.truffleandpodge.co.uk



    LOVE LIKE YOU WANT TO BE LOVED

  6. #6
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    113

    Default

    I'm finding it very slow still
    Wendy

  7. #7
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    113

    Default

    I'm finding it very slow still, & got an error message when I first tried to post this comment
    Wendy

  8. #8
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    dear old Blighty - (in deepest Wiltshire)
    Posts
    1,639

    Default

    I have been bouncing off 'internal server errors' for a few days. Today has been more successful and I have been able to post.

    Couldn't even log in to post about issues until about 20 mins ago without losing sight of the page. Crimbo gremlins having a spot of mayhem and mischief. At least FB and the main cookies page has been relatively easy browsing and spending!

  9. #9
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    491

    Default

    Message on the Facebook page:

    "We've had some technical problems with the software that runs the forum, we're still working on the issues, and we're hoping for a solution tomorrow... sincere apologies for the downtime we know its frustrating".


  10. #10
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    491

    Default

    Message on the Facebook page:

    "We've had some technical problems with the software that runs the forum, we're still working on the issues, and we're hoping for a solution tomorrow... sincere apologies for the downtime we know its frustrating".


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •